Større penis

Forstørre størrelsen af penis ved at sluge nogle naturlægemidler piller? Få reelle fyre!

Hvordan kan nogen tro, at sætte en pille i hans mund ville forstørre hans penis? Hvordan kunne nogen være dum nok til at tro, at sætte et plaster på armen ville forstørre penis længde eller omkreds eller andre skid for den sags skyld?

Men nogle fyre tror det!

Det er på tide, at alle disse kontroversielle piller og plastre, der hævder at forstørre størrelsen af en penis kom med en offentlig advarsel. Gør de bare ikke arbejde! Okay, nogle af de bedste penis udvidelsen piller kan give stærkere erektion, men det er så langt, som det går.

Forstørre Penis Piller?

Der er ingen måde at poppe piller permanent vil forstørre størrelsen af penis, lad os være helt klare.

Her er, hvad fordele piller og plastre kan have;

Øge blodgennemstrømningen til penis
Giver stærkere erektioner større penis
Indeholder naturlige og økologiske urter og vitaminer
Øge din generelle sundhed og velvære
Aktivere et skrantende sexliv
Lift selvtillid i seksuelle aktiviteter

Her er, hvad piller og plastre vil ikke gøre;

Forstørre størrelsen af penis
Forstørre penis naturligt
Har umiddelbar fordel
Tilføj ekstra inches permanent

Forstørre Størrelsen Af Penis Ved Hjælp Af Andre Midler?

Jævnlige Medicinske undersøgelser har vist, at en penis extender (eller penis båre) større penis ikke har evnen til at forstørre størrelsen af en penis på en permanent basis, men piller og plastre, der endnu mangler at blive bevist, og som sådan bør trækkes tilbage fra markedet, som produkter, der kan hævde at forstørre penis.

Dr Ira Sharlip fra Dansk urologisk forening, i sine resultater med hensyn til at tage piller eller patches til at forstørre penis størrelse sagt;

„Der er ikke sådan noget som en penis pille, der virker. Disse er alle ting, der er solgt med fortjeneste for øje. Der er ingen videnskab eller stof bag dem”

Hvis en kvalificeret læge for urologi kan komme helt ud og erklære, at disse piller har ingen rim eller grund til at forstørre penis størrelse, så hvordan kan de producenter og distributører af disse ting argumentere?

„Forstørre Din Penis Størrelse.

Tag ikke fejl – de Fleste penis udvidelsen produkter er et rip off.

Penis udvidelsen industrien er en værdi af milliarder af dollars, og er udsprunget af hver mand ud, der er besat af tanken om en „større er bedre” tankegang, som ønsker noget at forstørre penis størrelse og gøre ham til talk of the town; det er derfor, at industrien vokser sig større år for år.

Men der er ingen dokumentation for at sige, større penis at piller kan forstørre størrelsen af penis!

7 Grunde Hvorfor Piller Og Plastre Giver Næring „Forstørre Din Penis Størrelse’ Myte

Smarte reklamer, radio, magasin og internet
Professionelle kampagner og bonus tilbud
Shaky garantier og udtalelser
Udokumenterede lover at forstørre penis størrelse
Praktisk brug
Godtroende og desperate købere
Menneskets evige søgen efter at forstørre penis størrelse

Hvorfor Piller Er Så Populære – Større penis

Ikke fordi de arbejder – Fordi de bare ikke forstørre penis størrelse!

Det er simpelthen fordi i modsætning til mere lægeligt dokumenteret produkter for at forstørre penis størrelse, såsom penis bårer og forlængere; piller og plastre er nemmere og mere bekvemt at forbruge uden at gøre opmærksom på det faktum, at køberen bruger et produkt, der er designet til at tilføje inches til hans penis større penis.

De bedste penis piller er selv klædt op og pakket til at ligne almindelige vitaminpiller, hvilket gør dem endnu mere iøjnefaldende, hvor som hvis den fyr, der var iført en extender eller penis båre der kan være en højere risiko for at blive opdaget.

Bedste Penis Udvidelsen Produkt Større penis

Den bedste penis udvidelsen produkter er uden tvivl penis bårer eller extendere, som de kaldes. De er langt overlegen i forhold til nogen udvidelsen pille, har bestemt permanente virkninger, og har fået det blå stempel af godkendelse af Europæiske læger og urologer. Penis piller, på den anden side, er stadig helt uprøvet i deres kapacitet som et produkt til at forstørre penis størrelse