Penisforlænger

Den gennemsnitlige størrelse for en rejst penis er 6 inches og en ikke-erigeret penis skal måle omkring 3 til 4 inches. Lad os se det i øjnene. De fleste mænd er besat med penis størrelse og søger måder at øge størrelsen af deres mandlige anatomi. Mange mænd har gjort visse fremskridt ved hjælp af naturlige penis udvidelsen øvelser. Udvidelsen øvelser har været et godt alternativ til mænd, der er på udkig efter måder at øge deres penis størrelse uden brug af piller penisforlænger og dyre produkter. Desuden jelqing, ballonflyvning, udspænding og kegel øvelser er måder at forstørre penis, der har vist sig at hjælpe med at øge penis størrelse.

Jelqing:

Dette er en øvelse, der bruger en malkning bevægelse langs den side af penis. Du skal bruge et fast greb for at bevare de semi-erektion og til at fælde blodet gennem spidsen af penis. En bevægelse frem og tilbage langs længden af penis vil hjælpe til at give en sammenhængende strøm af blod. Også, det ville hjælpe at bruge en penis-olie til at hjælpe hånd til at glide uden nogen modstand. Jelqing er en øvelse, der er let at lære, og de skal tage noget længere tid end et par minutter penisforlænger.

Ballonflyvning:

Det er den proces, det er at opretholde en ejakulation, for en længere erektion og til at øge størrelsen af penis. Hertil kommer, at ballooning gør penis til at puste sig op som en ballon, og dette vil give erektion til at vare længere. Også, penis vil fremstå større penisforlænger og tykkere. Enhver mand, der forsøger denne øvelse vil have til at lære udholdenhed og kontrol.

Strækning:

Dette er penisforlænger en øvelse, der øges længden ledbånd, der vil øge størrelsen af penis. Processen indebærer forsigtigt at trække ned på penis derefter trække fra venstre til højre. Stretching er en nem øvelse, og det kan gøres hvor som helst i fred og ro. Også, penis strækker kan gøres med kegel øvelser for at hjælpe med for tidlig sædafgang. Alt og alle, strækning er en af de naturlige penis udvidelsen øvelser, der tager et par uger, før nogen reel forskel er meddelelse i størrelsen.

Klemme:

Er en anden øvelse, der kan bruges. Hertil kommer, at klemme er en øvelse, der kræver at holde bunden af penis og trykke på, indtil det løber op ad skaftet. Også denne øvelse gælder en masse kraft, så du ønsker at gøre sikker på, at det ikke gør nogen skade til penis. Hvis du begynder at føle smerte eller se en rød spots, så du kunne være at anvende for megen kraft. Penis presse øvelse vil tilføje omkreds og forårsage tykkere erektioner. Det er penisforlænger vigtigt at gøre alle øvelserne med forsigtighed og har en fuld forståelse af hvordan for at udføre aktiviteten.

Mænd har været på udkig efter måder at slå Moder Natur for årtier på udkig efter måder at udvide deres penis. Hertil kommer, at udvidelsen øvelser har eksisteret i årevis, og nogle mænd har en vis trøst i at bruge øvelser til at hjælpe med stigende størrelse. Desuden, naturlige udvidelsen øvelser er en af de penisforlænger sikrere måder at forstørre penis.