Omskåret penis

Jeg har gjort nogle forskning om produkter, der lover at forstørre penis til det punkt, for at prøve det hele selv. I den proces, jeg har fulgt alle trin religiøst og fandt ud af, at nogle af dem er en skrøne, og nogle er effektive!

Jeg har en gennemsnitlige størrelse penis, som kan gøre enhver kvinde glad for (som jeg er godt i forspil), men at have en større penis har sin fordel. En større penis kan bringe en kvinde til ren orgasme, flere gange, hurtigere. Men som jeg skriver dette, jeg vil gerne spørge jer, læserne, til at sprede ordet og sprede den kærlighed, bror.

Sex er en gave fra Gud til alle par og så er det ikke dårligt at kigge efter måder om, hvordan at gøre det mere sjovt, spændende og behagelig omskåret penis. Som Gud ville have os til at passe på vores krop, er det også logisk, at vi tager os af vores sexliv. Men dette råd går ud på at gifte par kun for jeg mener stadig, at ugifte par ikke har ret til samleje. Nå, anyway, vi har alle vores egen mening, og hvad der betyder noget i denne artikel er nu, hvordan til at forstørre penis med succes.

Jeg forstår, at der er masser af mænd derude, der kun har bløde erektioner, stort okay, men blød. Ville en kvinde som en pude, blød genstand ind i hendes vagina? Jeg tror det ikke. Kvinder har trang til at føle en hård penis inde i dem, som er normale, omskåret penis så det er kun passende for hver mand til at give kvinderne, hvad de ønsker.

Dette er grunden til, at mænd med blødere erektioner nogle gange mangler tillid til at gøre det med deres partnere. I min forskning har jeg fundet ud af, at de metoder, jeg vil nævne, er effektive til at forstørre penis – nå længere, større og rock solid erektion – omskåret penis.

Første metode, jeg har prøvet, er brugen af naturlige penis udvidelsen piller. Naturlige piller indeholder 100% økologisk og ingredienser. Det har ingen bivirkninger og er ikke i strid med andre lægemidler. Da disse naturlige piller forstørre penis gennem vist sig effektive urter og naturlige ingredienser, er det også hjælper med at opretholde en sundere krop i processen.

Jeg har også prøvet syntetiske penis udvidelsen piller, men følte forfærdelige bivirkninger såsom kronisk hovedpine, svimmelhed og meget hurtigt hjertet slår. Personer med hjerte-problemer skal ikke tage disse syntetiske penis udvidelsen piller, da det kan blive meget fatalt. Så jeg holdt op med at bruge syntetiske piller.

Jeg har bemærket, at den naturlige penis udvidelsen piller øget min seksuelle appetit. Dette er fordi det har øget produktionen af testosteron i min krop. Dette er også grunden til, at jeg nemt få vakt og min erektion er så imponerende. Dette fremmer sund blodgennemstrømning i penis og gør det større under samleje.

Mens der i den fase, idet der i disse naturlige piller til at forstørre penis, jeg startede med at lave naturlige penis øvelser samt for at maksimere virkningen af pillerne. Jeg gjorde den kegel muskler motion, tør malkning og penis trække eller udspænding (du kan nemt finde de trin i internet) omskåret penis.

Efter næsten fire lige måneders flittigt efter dette program, jeg fik en imponerende 3 inches! Jeg har opnået det, så kan du! Jeg har brug for at hvile i et par måneder, og jeg vil beslutte, om jeg vil tilføje yderligere 3 inches snart.