Få større penis

Søgen efter en større penis er ikke en ny ting. Gamle optegnelser dokument brug af forstørrelse af penis øvelser, og kliniske forsøg har for nylig vist, at det er muligt at naturligt øge længden og omkreds af penis. Hvor effektive øvelser for den enkelte afhænger af, hvordan deres krop reagerer på, hvad der er det væsentlige svarer til vægttræning, som få større penis du anvender modstand, at en del af kroppen, for at understrege det, og dermed få det til at vokse.

En komplet opskrift, men er ikke begrænset til blot at udvide penis øvelser, men kan forbedre evnen til at få og opretholde en erektion, samt forbedre den seksuelle præstationer ved at øge kontrollen og evnen til at forsinke orgasme.

Forstørrelse af penis øvelser skal udføres med omhu, og aldrig på en erigeret penis. Forkert udført bevægelser rent faktisk kan gøre skade, eller blot være ineffektive. Når der udføres i en meget præcis måde, imponerende resultater der er opnået, og i så kort en periode som en af tre til fire uger.

Jelqing: Bruges af Arabiske nomader, få større penis denne øvelse arbejder med Corpora Cavernosa (dette er svampet del af penis, der engorges med blod under en erektion). Dette øvelser, der styrker mere blod ind i Corpora Cavernosa, og lige som når et organ builder understreger en muskel til at tvinge den til at vokse, kroppen reagerer ved at udfylde det rum, hvilket naturligvis vil forstørre penis. Hvordan? Det indebærer en bevægelse der svarer til „malkning” penis, som tydeligt øger både længde og omkreds, og hvis det udføres regelmæssigt, kan have varige resultater.

Tør malkning: en variation på Jelqing, denne øvelse er udført på en semi-erigerede penis, og kan også bruges til at forstørre Corpora Cavernosa, over tid, at foretage en permanent stigning i penis længde.

Kegel Øvelser: Opkaldt efter den læge, der har udviklet disse øvelser 40 år siden, Kegels kan hjælpe dig til at opretholde en erektion, og hold ud på ejakulation, så længe du har lyst. Disse faktisk ikke påvirke penis størrelse, men snarere de styrker pubococcygeus muskler, få større penis hjælpe med at bevare erektion og forsinker orgasme, dermed øge seksuel ydeevne, hvilket gør den en flot tilføjelse til enhver penis udvidelsen øvelse regime.
Få større penis?
Strækker udstyr: mange apparater har været på markedet hævder at naturligvis forstørre penis (dvs, uden kirurgi eller piller). Hvordan? Ved at strække de opsættende ledbånd, som holder penis til skambenet, målet er at trække ud af den del af penis, som er afholdt i kroppen i nogle mennesker. Men i betragtning af den dokumenterede effektivitet af penis øvelser, penis stretching udtænker få større penis er ikke risikoen værd. Mens midlertidig, umiddelbare resultater kan være imponerende, ukorrekt brug kan beskadige penis og have langsigtede skadelige virkninger, selv fører til impotens.

Lær, hvordan øge penis størrelse naturligvis.