Effektive Øvelser for at Forstørre Penis Hurtigt

At forlade sig alene på kirurgiske procedurer og penis forstørrelse kosttilskud kan være meget hårdt på lommen og sundhed. Ligeledes, ved hjælp af midlertidige penis forstørrelse instrumenter såsom pumper, der ikke kun giver dig kort sigt tilfredshed, men invaliderende effekter i processen, når der anvendes for meget. Disse kunstige penis udvidelsen procedurer er meget forskellige, faktisk fra noget motion for at forstørre penis.

Penis Augmentation Kirurgi for eksempel sikrer mere længde i penis størrelse. Det er, hvis 0,25 tommer til en sjælden 0.75 tommer anses for mere længde. Den procedure, der er gjort ved at skære opsættende ledbånd til at frigive mere længde fra overfladen af skambenssammenføjningen hud behøver ikke løfte en levetid fordel. Efter et par måneder til et par år, opsættende ledbånd, heler og vender tilbage til sin normale vedhæftet fil, der igen forkorter størrelse. Denne er, bortset fra det faktum, at den procedure, der er til gavn for det meste er indlysende på slap penis, og ikke på at opføre dem. Pumpen kan også øge længden og omkreds for en tomme eller to i et par minutter, men kan rive væv, hvorved flere problemer og skader. Så hvad er den sikreste måde? Motion for at forstørre penis.

Der er mange former for motion for at forstørre penis. Nogle bruger en ydre kraft som vægt og hænder, mens nogle bare bruge indre bækkenhule muskler, hvilket kan gøres på offentlige eller mens du arbejder. Der er også hjemmesider og butikker, der tilbyder smarte, men effektiv øvelse værktøjer til at opnå en stigning, hvis du er villig til at bruge lidt fra din stash.

Det er vigtigt at huske, at det vigtigste mål for en øvelse for at forstørre penis er at tiltrække mere blod til akslen og gøre kredsløbet mere aggressive for erektion. Blodcirkulationen er et stort problem især for buttede mennesker som fedt celler hindre flow, hvilket resulterer i en ikke-helt rejst medlem. Som, hvad en urolog kan sige, få en tomme af penis ved at miste 35 pounds af fedt.

Stadig, den bedste øvelse til at forstørre penis er at udøve din disciplin og tålmodighed. Selvom det er svært at gøre, så prøv at holde din sædafgang at forlænge erektion. Ikke onanere men når din penis har ikke nået sin fulde længde. Undersøgelser viser, at onanere med en halv rejst penis, ofte kan påvirke den biologiske proces, som din krop bliver vant til at have orgasme, selv når der endnu ikke er klar. Husk, at de nævnte øvelser er bedst opnås med disciplin og tålmodighed.